miercuri, 9 martie 2011

flowers.....and more....

Am primit aseara cel de-al doilea cadou de 8 Martie......
google images
...nici nu va puteti imagina cat mi s-au dilatat pupilele cand mi-am vazut prietenul intrand pe usa in urma ghiveciului....E asa de frumoasa! Si eu care credeam ca prietenul meu nu asculta niciodata! uite ca a cascat urechile si a inteles ca imi doresc foarte tare o orhidee alba, si am primit-o! Orice urma de suparare s-a evaporat(eram un pic inbufnata pentru ca nu mi-a raspuns la telefon..)
Anyway, acum pluteste ireal deasupra pervazului dormitorului nostru...si arata superb!
Am un fix de ceva vreme...vreau sa imi fac tot apartamentul alb! Adica, peretii sunt deja albi, dar vreau sa imbrac si canapelele in alb, si sa imi iau covorase pufoase albe poate...Uite cam la ce ma gandesc:
theglamourai.com
....bine, nu e apartamanetul meu in imagine....dar cam tot asa de aglomerat este si al meu...si eu nu am tablouri pe pereti, ci harti de pe unde am bantuit in concedii....:)
theglamourai.com
si mai ales...am si eu geamuri imense cu care nu stiu ce sa fac....parca si aici vad in poze orhidee albe pe pervaz:D, doar ca eu am cactusi in sufragerie...
Aaaaaaaaaaaa si inca imi mai doresc o feriga sa o pun in baie...dar n-am obtinut inca...:( cred ca trebuie sa astept pana la ziua mea...:D.
      O noutate: in timp ce scriam aici mi-a venit coletul de la posta, prima carte de benzi desenate....si SURPRIZAAAA...nu e in germana..:))...in concesinta va trebui sa invat......olandeza!!!!

Dar nu-mi fac prea mari griji, se aseamana foarte mult cu germana. Si e asa de draguta si plina de poze!!!

Sper doar ca Moby Dick e in italiana, ca vreau sa invat italiana. Asta e preocuparea mea din ultima vreme....sa invat limba lui Dante! si motivul principal este.....
google images
Dante!.....vreau sa citesc asta neaparat in original; si astfel ca trebuie sa invat italiana....lucru de altfel propus de cand am fost prima data la Roma si mi-am luat o carte in italiana despre Florenta! (p.s. .above e Dante, pictat de Sandro Botticelli).
Si daca tot veni vorba de pictura....uite ce am gasit in "hoinarelile" mele on-line:
daca este cineva interesat de acest subiect, magnific de altfel, aveti mai jos link-ul studiului, o lucrare simpla si la obiect:
http://slulink.slu.edu/archives/digcoll/manuscripta08/index.html

In rest, am tulit-o si eu mai repede, sa merg la croitoreasa sa imi scot haina.. seara faina!

5 comentarii:

  1. Eu nu inteleg de ce si-a cheltuit bietul om banii pe floarea aia, cand puteai sa vb cu nasha mea sa iti rupa o bucata dintr-a ei. E o tufa imensa si nu cred ca era vreo problema...:)).
    In ceea ce priveste apartamentul alb ma cam dezamagesti...nu se foloseste albul in amenajarile interioare, cel putin nu in cantitati industriale si cu atat mai putin de catre cineva cu personalitate....deci la capitolul asta, draga Ana, te rog sa mai meditezi.
    Asteptam sa-ti vedem haina a la Michael Jackson!!!!!!!!!!

    Multe Succesuri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Finule....nu stiu care parte din cuvantul NU imi rup din floare nu ai inteles-o !!!! In loc sa apreciezi gestul frumos pe care l-a facut baiatul...tu i-ai fi oferit o creanga la prietena ta?
    Ps: si eu astept poze cu haina si cu pisiciile....
    Bafta suprema :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu m-as supara sa mai primesc una, alta culoare bineinteles! Dar...dupa cum ati vazut...next in line e o feriga...cat despre apartamentul alb.....dupa cum ziceam: doar peretii (care sunt deja albi, desi necesita zugraveala fresh), canapelele si covorul din sufragerie....in dormitor las totul roz;)! Ma gandeam si la o masuta alba in sufragerie poate...
    p.s. haina a la Michael Jackson e o bestiuta!!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ana: apropooooo tv..... tu mai ai matzele alea? de ce nu le postezi? Daca ai haina gen Michael Jackson inseamna ca tre sa-ti si ocrotesti odraslele in acelasi stil? ... hai! baga o poza, 2, 3 cu Mishu cu accent pe u si cu Sheeba!
    @Nasha: Nu inteleg de ce vrei sa-ti pastrezi floarea aia virgina....las-o sa se inmulteasca!!!.....hai! Gata cu fotosinteza! treci la treaba! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa postez poze cu Mishu cu accent pe u si Sheeba, dar procesul de postare este unul indelungat...deoarece e greu sa dau jos pozele de pe telefon, dar promit sa ma ocup in weekend
    si o sa fac poze in haina a la Michael + 2 matze;)

    RăspundețiȘtergere