miercuri, 16 martie 2011

Xi yang tian shi ....

....este numele original al unui film pe care l-am vazut mai de demult si acum mi-am amintit de el. Tradus ar fi "So close" (probabil, cel putin asa a fost tradus) si a aparut in 2002, fiind o productie chineza.
google images

Cel mai mult mi-a placut subiectul filmului: doua surori, hired assasssins, si o tipa politista, toate trei faine, toate trei bune la bataie. Recunosc ca imi plac scenele de lupta asiatice...ca de exemplu:
google images
Super tare cum se bat fetele alea pe tocuri!!
Am acasa filmul asta pe dvd, dar se poate urmari si pe youtube, ce-i drept pe parti...
Ce mi-a placut la nebunie a fost casa surorilor asasine; in special baia....uite:
google images
eeeeeeeeeee????? ce faine sunt florile.....trebuie sa imi fac si eu asa in baie la mine....doar ca eu nu am geam; sau asta:
google images
unde se vede mai bine. Asa loc as avea si eu sa pun flori si produse cosmetice. Mai trebuie sa imi gasesc feriga.........
Mai are rost sa spun ca hainele m-au incantat in filmul asta??? sau muzica (un remake al So close by The Carpenters cantat de Karen Mok- politista din film??) Aici melodia:

http://www.youtube.com/watch?v=Z49HJH07U5k

google images
 Trebuie sa invat chineza/japoneza!!! (care o fi diferenta /asemenarea dintre ele???)Dar mai astept...acuma sunt inca in "Italian Phase"...si pe urma vine Rusa...:)

p.s. am fost aseara cu omu' la cumparaturi in mall.....ne-am invartit pe acolo pana ne-am rupt picioarele, n-a gasit nimic, in schimb eu...mi-am luat o pereche de ....cercei! Imensi, si cei mai grei de pana acum, ceva de genul:
google images
....dar cam la 20% din dimensiune (si tot sunt mari!)! Super tare Tina in Mad Max -The Thunderdome.
Astazi o sa am o zi incarcata, deseara merg la croitoreasa (imi scot rochita yupiiiii!!)la salon cosmetic si la prietena mea Emilia in vizita, si am inteles ca pe urma in oras....deci...."Eat your veggies, ignite your spark and live like you mean it!"
Bisous!!!

5 comentarii:

  1. fain filmul.....l-am vazut de vreo 3 sau 4 ori....e cumva cu tipele alea bune crescute de mici pt a fi asasine? imi aduc aminte de faza cu masajul si biata coloana vertebrala a tipului...cred ca nu confund filmul.

    Salutari Emiliei!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai important lucru: Sa nu uit sa iti fac rost urgent de o feriga ....cred ca am vazut eu una pe la bunicamea la Hateg....si cred ca deseara o sa caut si eu filmul asta ca pare destul de interesant ....
    Pana atuncea....inca astept poza cu "hainele cele noi ale reginei :P"

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmm....am verificat si se pare ca nu e acelasi film....dar tot ceva de genu'. Daca imi amintesc cum se numeste celalalt te voi anunta. E BELEAAAA!!!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. asteapta nasha mult si bine....ca pozele sunt confidentiale....se pare ca tanti ana nu prea vrea sa-si dezvaluie identitatea. :))
    cat despre feriga...pacat de ea...va uita sa o ude si o vor devora pisicile :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Puteam sa jur ca nu e acelasi film...chiar acuma scriam comment ca sigur ai confundat filmul :))))
    Las ca iti amintesti da pe google :P....film cu chinezi ....
    Finu da tu vezi ce blog frumos avem aicea ...tu nu mai ai de gand deloc sa te ocupi de al tau?...
    asteptam noutati!!!!

    RăspundețiȘtergere