vineri, 4 februarie 2011

to change....or not to change.....?

Inevitabil toti ajungem la un moment in care trebuie sa luam decizii ce ne vor afecta viata pe mai departe. Nesiguranta si indoielile ne invadeaza si nu stim daca mai vrem sa facem pasul sau nu. In cazul meu, o astfel de decizie este legata de locul de munca. Ma confrunt cu o semi-problema. Spun semi, pentru ca nu stiu inca daca va trebui sa aleg: schimb sau nu schimb?. Imi doresc sa schimb ceva din viata mea, mai exact din stilul de viata. Muncesc de dimineata pana seara, fara nici un rezultat vizibil. Si sunt convinsa ca multa lume face exact ca si mine...
Mai tragic este cand simti ca stai degeaba. Adica ai putea face mai mult, dar ai vrea sa te si relaxezi...sa ai o pauza din cand in cand...Noi femeile ne credem superfemei! Vrem totul si credem ca putem face totul:
google images

 Ce sa zic mai mult decat poza de mai sus? Pisici am, imi place sa gatesc, imi place sa ma relaxez ca o ceasca de ceai, imi plac florile si imi place sa citesc, pe scurt, imi place sa am timpul meu din zi, cand NU vreau sa fiu deranjata!
Dar e un pic cam greu...cu programul meu de lucru....si mai ales cand.... :
google images
....arat cam asa in timpul zilei. Cine mai are timp de ceai? de un ziar la cafea? de pauza de masa???


Si cu toate astea imi este greu acum,fiind pusa in situatia in care trebuie sa aleg, sa plec de la primul meu job, unde am stat 6 ani. De ce? Adica as vrea schimbare, dar mi-e frica de necunoscut. Sunt si ambitioasa, dar vreau si o oaza de liniste.
Si toate intrebarile astea sunt degeaba, avand in vedere ca inca nu sunt pusa in situatia de a decide.....dar daca ar trebui sa stau chiar in fata unui nou angajator si ar trebui sa ii spun pe loc: Da, vin la voi, sau Nu, multumesc!?????Cum ar fi atunci? As putea oare spune: "Va rog sa ma scuzati, eu sunt o balanta careia prin firea ei ii este destul de greu sa ia decizii...."..?
google images
Hmmmm...trebuie sa ne maturizam odata si-odata......dar cand??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu